KETTLER E-BIKES

 

 

39 jaar kwaliteit, die generaties verbindt: KETTLER Alu-Rad

KETTLER Alu-Rad staat bekend sedert 1978 als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en kwaliteit made in Germany. Bij ons werd de allereerste aluminium fiets ontwikkeld en gemonteerd.

Sedert 1978 is er veel gebeurd: op de fietsmarkt heeft aluminium als materiaal een revolutie teweeggebracht.   Dankzij innovatief onderzoek passen onze fietsen zich nu optimaal aan hun bestuurders aan en voegt elektrische ondersteuning bij de e-bike een nieuwe dimensie toe aan de mobiliteit op twee wielen.

Eén ding is tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar zijn wij zeer trots op:

Elke KETTLER Alu-Rad wordt, zoals dat al meer dan 30 jaar gebeurt, door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland met de grootste nauwkeurigheid ontworpen, geassembleerd, gelakt, technisch gekeurd en getest op kwaliteit.

Want alleen zo kunnen wij garanderen, dat u de fiets krijgt, die voor U gemaakt lijkt te zijn. Ons doel is immers het maken van fietsen die zich ergonomisch aanpassen om u zo een optimaal mogelijke fietsbeleving te bezorgen. Op elke leeftijd, bij elke lengte en voor elke behoefte. Wij weten wat u nodig hebt. Omdat wij luisteren en geloven dat alleen op deze manier geproduceerde fietsen generaties in beweging kunnen brengen.

Dat is de traditie van KETTLER: vanaf de eerste eigen metgezel met pedalen, de KETTCAR. En net als de iconische pedaalracewagen, steeds technisch verder ontwikkeld en doorgegeven van generatie op generatie, zo geven ook onze medewerkers hun kennis door aan volgende generaties. Zoals de zoon van onze monteur, die vandaag de montage van e-bikes leidt. Of onze kwaliteitscontroleur, die het werk van haar moeder heeft overgenomen en zich nu regelmatig bijschoolt met de meest recente kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften.

Dat alles wordt voortgezet is bij onze tradities erg belangrijk, want alleen zo kunnen we fietsen ontwikkelen die ook voor toekomstige generaties „gemaakt lijken te zijn”.

 • KETTLER COMFORT
  KETTLER COMFORT

  e-bike Kettler Alu Rad Comfort Active Benelux Unisexfiets E-Bike COMFORT 28" Wave 7 speed grey mat € 2.699,00

  Produktdetails:

  productgroep: E-Bike COMFORT productsoort: Unisexfiets
  wielmaat: 28" geslacht: unisex
  frametype:…

  € 2.699,00
© 2011 - 2022 Alberts Tweewielers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel