1. Pegasus, de nr.1 in Duitsland
  PEGASUS, de marktleider in Duitsland, biedt u Duitse kwaliteit tegen een faire prijs. Met continue aandacht voor kwaliteit, veiligheid  en innovatie is het gelukt het merk uit te bouwen tot een belangrijke Europese aanbieder van kwaliteitsfietsen.
   
 2. Veel waar voor uw geld
  Fietsen zonder zorgen, met PEGASUS. De zware concurrentie op de thuismarkt, de grootste fietsmarkt in Europa, zorgt voor een continue druk op prijzen. Door slim samen te werken binnen de bedrijfskolom zorgt PEGASUS voor een scherp prijsniveau. Er wordt intensief samengewerkt met klanten, fabrikant en toeleveranciers om samen te ontwikkelen. Het resultaat zijn fietsen, die plezier, design en innovatie met veiligheid en duurzaamheid verenigen. U kunt op ons vertrouwen: wij letten op uw budget en garanderen een optimale prijs-kwaliteitverhouding.
   
 3. Als beste getest
  PEGASUS fietsen worden sinds jaar en dag goed getest in binnen- en buitenland. In 2013 en 2014 was PEGASUS  testwinnaar van de belangrijke De Telegraaf e-bike test. Ook bij de ANWB boekte Pegasus goede testresultaten. In Duitse bladen als ElektroBike en Stiftung Warentest werden in 2015 en 2016 goede resultaten geboekt.